Optimalisatie bij Milcobel: 15% minder uitval door retrofit op de kaaspers
In de Milcobel fabriek in Moorslede, waar onder andere de bekende Oud Brugge kaas wordt geproduceerd, werd recent een belangrijke stap gezet in de optimalisatie van het productieproces. Deze verbeteringen hebben geleid tot een aanzienlijke vermindering van de uitval, wat betekent dat er minder kaas uit het productieproces verwijderd hoeft te worden. Uitval verwijst hier naar producten die niet aan de kwaliteitsnormen voldoen doordat ze bijvoorbeeld slecht geperst zijn. Dexis Belgium ontzorgde Milcobel door zowel de cilinders als de persluchtbesturing van de kaaspers aan te pakken.
Optimalisatie bij Milcobel: 15% minder uitval door retrofit op de kaaspers
In de Milcobel fabriek in Moorslede, waar onder andere de bekende Oud Brugge kaas wordt geproduceerd, werd recent een belangrijke stap gezet in de optimalisatie van het productieproces. Deze verbeteringen hebben geleid tot een aanzienlijke vermindering van de uitval, wat betekent dat er minder kaas uit het productieproces verwijderd hoeft te worden. Uitval verwijst hier naar producten die niet aan de kwaliteitsnormen voldoen doordat ze bijvoorbeeld slecht geperst zijn. Dexis Belgium ontzorgde Milcobel door zowel de cilinders als de persluchtbesturing van de kaaspers aan te pakken.
